HTML

Hidrocurt

....

Friss topikok

2008.05.30. 21:01 hidrocurt

Már csak 2 hét....

Én alapvetően szeretek iskolába járni, ott vannak a barátaim meg az egész légkör, ami a babitsban minden reggel fogad az egészen jó. Az osztályomról nem mondhatom el, hogy ennél jobb osztály nincsen, de úgy vagyok vele, hogy nem kötelező mindenkivel jóban lenni. Meg a tanárok nagyrésze is teljesen korrekten állnak a diákokhoz.

Na de ezen a héten gyökeresen megváltozott a véleményem az egészről. Egyszerüen már utálok bejárni, mert nem csinálunk semmit, 3verzió van az egyik, az hogy egész órán azokat hallgatjuk akik a jobb jegyért felelnek, vagy a tanárnak végre eszébe jutott, hogy hoppá még nincs elég jegy és utolsó pillanatokban írjuk meg az összes tz-t, a legrosszabb verzió pedig az, hogy valami unalmas természet filmet nézünk, ami annyira unalmas, hogy kb legelöször a tanár alszik el. És ilyenkor azért sokkal lassabban tellik el az idő, mert ez a semmittevés nagyon hosszúnak tűnik. Például ma 7órám volt és azért reggel 8-tól délután 2-ig sok minden történhetne, de ma nem történt SEMMI. A nap fénypontja talán az volt, amikor tesin kimentünk strand röpi meccset nézni.... És ettől a semmittevéstől valahogy mindenki sokkal ingerültebb lesz és az a legjobb, ha nem szólok senkihez, mert akkor nem kezdödik el egy jelentéktelen vita valami baromságon.

Na de mindegy, márcsak 2hét és vége lesz ennek az évnek és kezdödik a nyár, amiről még mindig nem tudom eldönteni, hogy várom e vagy nem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hidrocurt.blog.hu/api/trackback/id/tr6495657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása